Select language:

Aktualizácia pre WiFi adaptér Daikin

Aktualizácia pre WiFi adaptér Daikin

20. dec 2018 Štefan Liška klimatizácie

Ak používate pre ovládanie svojej splitovej klimatizácie Daikin WiFi adaptér BRP069 pomocou smartfónu cez internet alebo WiFi, mohla aplikácia po poslednej aktualizácii prestať fungovať.

Predposledná aktualizácia (2.4.1) aplikácie Online Controller (apka pre Android, apka pre iOS) zahrňovala aj firmware update ktorej inštalácia neprebieha úspešne a aplikácia sa takpovediac zacyklí v štýle „chcem aktualizovať, ale neviem aktualizovať“. Tento problém sa týka iba aplikácie pre iOS, aktualizácia pre Android nebola vydaná.

Najnovšia aktualizácia aplikácie pre iOS, verzia 2.4.2. Aktualizácia rieši vyššie uvedený problém, t.j. po jej nainštalovaní bude aplikácia znovu plnohodnotne fungovať. Prípadne treba ešte odinštalovať aplikáciu a následne ju nainštalovať nanovo. V tomto prípade ale bude potrebné znovu nakonfigurovať aj účet Out Of Home.

Zistite viac o poruchách na stránkach DAIKIN v sekcii Často kladené otázky.

/documents/images/brp069.png

Ostatné príspevky

Získajte reálnu vizualizáciu Daikin zariadenia vo vami zvolenom priestore.

Podľa tlačovej správy Európskej kardiologickej spoločnosti štúdia odhaduje, že vystavenie znečisteniu ovzdušia zvyšuje počet úmrtí na COVID-19 na celom svete o 15%.

Vidieť neviditeľné. Prevezmite kontrolu nad vzduchom, ktorý dýchate, a sledujte svoj pokrok smerom k zdravšiemu domovu a zdravšiemu vám

Značky

">